Els comerços comencen a publicar les seues promocions

Els comerços ja han començat a publicar les seues promocions, i pròximament aniran publicant-se’n més. Podeu vore totes les que van publicant-se en esta pàgina però també podeu vore les d’un comerç en concret clicant el botó “Vore Promocions” en la pàgina de cadascú d’ells. (Si no vegeu el botó, és perquè encara no n’ha publicat).

boto_promocions

Podreu enterar-se de totes les promocions que vagen publicant-se, tant en la web com en les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Google+), i pròximament, podreu subscriure’s i que vos arriben directament al vostre correu.

Seguim treballant per a facilitar-vos les coses. I recordeu que si teniu qualsevol suggeriment podeu fer-nos-el arribar a través de la pàgina de Contacte o deixant-nos un comentari en les xarxes socials.