Vols més clients per al teu negoci? Açò t’interessa

Tingues un comerç de moda, de restauració, d’estètica, de formació, d’oci o si eres un professional de qualsevol sector, L’aplicació de La Valldigna és el lloc on has d’estar.

En esta época en la que vivim,a qualsevol negoci li ve bé una dosi extra de visibilitat, aconseguir arribar a més gent de la que arriba actualment per aconseguir més clients.

Ara a La Valldigna, els negocis tenen molt fàcil aconseguir eixe extra de visibilitat amb “L’aplicació de La Valldigna”, ja que a través de la nostra aplicació per a mòbil, de la plataforma web i dels nostres perfils en xarxes socials, fem que les ofertes, novetats, notícies, etc… dels vostres negocis arriben ràpidament a centenars de persones.

Vols promocionar un producte? vas a organitzar algun esdeveniment? has rebut nous articles al teu comerç? Publica-ho a la nostra plataforma de forma ràpida i senzilla i que s’enteren tots.

A més La Valldigna té un gran potencial en els turistes i gent d’altres comarques que venen a la platja en estiu i èpoques vacacionals, gent que no conèix els nostres comerços ni on estan i a la que a través de L’aplicació de La Valldigna podran arribar fins a tu.

Fes una ullada a este xicotet vídeo (son menys de dos minuts) i voràs per què L’aplicació de La Valldigna és la millor opció per al teu negoci.

 

Necessites més informació? Contacta’ns al mail info@applicat.net al telf 668 896 502 (també per whatsapp) o deixa’ns un missatge als nostres perfils de facebook o twitter i t’expliquem tot el que necessites saber.