L’aplicació “Farmàcies La Valldigna” deixarà de funcionar l’1 de setembre

Fa poc més de tres anys, l’equip d’APPLICA’T va realitzar l’aplicació “Farmàcies La Valldigna” amb la qual qualsevol podia saber la farmàcia que estava de guàrdia de forma fàcil i ràpida des del seu mòbil, estiguera on estiguera.

En tot este temps l’aplicació ha sigut utilitzada més de 13.000 vegades, o el que és el mateix, unes 11,5 vegades de mitja al día.

Ens ompli de goig vore com un projecte nostre ha tingut tanta acceptació i utilització, però des de que llançàrem L’aplicació de La Valldigna, han sigut moltes les persones que ens han preguntat per què no posàvem esta informació en ella.

En un principi no ens ho plantejàvem,perquè ja teníem una aplicació específica per a açò, però finalment hem decidit facilitar la vida als usuaris i integrar la informació de la farmàcia de guàrdia dins L’aplicació de La Valldigna.

Després d’unes setmanes en la que la informació de les farmàcies es podía consultar a través de les dos aplicacions, a partir del dia 1 de setembre, l’aplicació “Farmàcies La Valldigna” deixarà de funcionar, així que per a poder seguir tenint la informació de les farmàcies de guàrdia a Tavernes de la Valldigna al teu mòbil, t’hauràs de descarregar L’aplicació de La Valldigna (ho pots fer des d’ací) o visitar esta pàgina.

Des d’APPLICA’T volem donar-vos les gràcies a tots els que heu utilitzat i seguiu utilitzant les nostres aplicacions.