Les notícies de La Valldigna, ara també a les nostres xarxes socials.

Este està siguent un estiu de novetats a L’aplicació de La Valldigna. Si primer començarem a compartir la farmàcia de guàrdia de cada dia a les nostres xarxes socials, i a continuació ferem el mateix amb la cartellera del Cine Olimpo de la platja de Tavernes, ara li ha arribat el torn a les notícies relacionades amb La Valldigna que apareixen publicades a la premsa online.

Les notícies que apareixen a la secció La Valldigna a la Premsa, ara també les compartirem als nostres perfils en les xarxes socials per a donar-li major difusió a les mateixes i que esteu al dia d’una o altra forma de tot el que passa a la nostra terreta.

I es que L’aplicació de La Valldigna és més que una web, una app, o uns perfils en xarxes socials: és una plataforma on totes estes parts s’uneixen i es complementen per a dur la informació on esteu els usuaris.