Regal per al Dia de la mare

Este diumenge dia 3 de maig és el Dia de la mare i enguany serà sense cap dubte molt diferent, ja que a moltes d’elles les podrem felicitar telefònicament o per videocridada, però no les podrem besar o abraçar.

De qualsevol forma la distància no ha de ser motiu perquè elles no tinguen el seu regal en el seu dia, així que en Tot en valencià posem a la teua disposició les nostres tasses especials per a mares perquè pugues fer-li un detall a pesar de no poder vore-la.

Tu tria la que més t’agrade i nosaltres li la fem arribar.

Vore més tasses

  • Els enviaments fora de Tavernes ja no arribaran a temps abans del diumenge. Per a enviaments a Tavernes no hi ha cap problema.
  • També tens l’opció de vindre tu a per la tassa i estalviar-te el cost de l’enviament. En eixe cas podries passar a per ella fins el mateix dissabte.